add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Outsourcing og Produktion i Kina | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Outsourcing og Produktion i Kina

Flere og flere virksomheder i Danmark vælger at outsource, altså uddelegerer sin produktion, helt eller delvist til Kina. Det kan der være flere grunde til, enten de høje lønninger i Danrark modsat de lave lønninger i Kina eller lavere pris på materialer og på lokaler. En produktion i Kina løser mange af de problemer, en dansk virksomhed i Danmark møder dagligt, som foreksempel udgift til ansattes barsel.

Modsat er der selvfølgelig også faldgrubber og mulige problemer, ved at outsource til Kina, på grund af den anderledes kultur, regler og love. Man vil jo nødigt sidde fast med sin container i tolden, nødigt miste det hele pga. en fejl i forsikringspapirene eller en misforståelse med den kinesiske leverandør.

Derfor vælger mange at hyre et outsourcing firma, til at stå for det hele. Der findes mange outsourcing firmaer i Kina, både internationelle og danske, så du nemt kan kommunikere hvad du ønsker. Med en stor produktion er det ufattelig vigtigt med en klar kommunikation og klare linjer for, hvem gør hvad og hvornår. Sørg derfor for at vælge en samarbejdspartner, som du kan snakke godt med og som forstår, hvad du vil have.