add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Huk en hæl, klip en tå – historien om lidt for smarte leverandører i Kina | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Huk en hæl, klip en tå – historien om lidt for smarte leverandører i Kina

Historien handler også om, hvor vigtigt kvalitetskontrol er, når man får varer produceret på en fabrik i Kina.

På fabrikker hvor der produceres tøj og sokker, og i dette tilfælde sokker som pakkes i pakker med 3, som sendes til Europa og USA til videresalg, kan der snydes på en måde, vi måske slet ikke har forestillet os. I sokke-pakkerne, med sokker i størrelse L, pakkes nemlig med vilje ét par størrelse M. Og i pakkerne med størrelse M, pakkes 2 pakker størrelse M og ét par størrelse S. Det gøres simpelthen med vilje, for at spare på stoffet. Og selvom det kan lyde fjollet, fordi hvor meget spare man lige? Men i en stor produktion, hver dag, kan det alligevel løbe op.

Lignende problemer med materiale fusk er desværre noget mange har prøvet, når man prøver sig af med import i Kina. Det er også almindeligt, at ved starten af et samarbejde, bliver man enig om én type stof, én kvalitet, men når produktionen så er gået i gang, og man har godkendt første prototype, så skifter kvaliteten over til én af en lidt lavere kvalitet.

Det kan derfor ofte være en god ide og kan godt betale sig i det lange løb, at have kvalitetskontrol, eller at have en mand på fabrikken i Kina, som man kan stole på.