add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Kina produktion: små ordrer til gode priser | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Kina produktion: små ordrer til gode priser

Når man starter en Kina produktion op vil man ofte lægge en mindre ordre for at prøve sig lidt frem. Dette betyder dog, at det er meget svært at få gode priser. Da man ikke rigtig kan forhandle pris, før man kommer op i meget store ordrer.

Dette er et problem, fordi skal du så vælge, at satse flere penge på en større ordre, hvor du så kan få en lavere pris pr. enhed, og samtidigt risikere flere penge, på noget du ikke er helt sikker på, er som det skal være. Eller skal du derimod betale mere pr. enhed og bestille en mindre mængde i første omgang. Det er et problem som mange første gangs importører står i.

Her kommer løsningen til dig.

De store især Amerikanske firmaer, som importerer store partier hjem, de får den laveste pris, netop på grund af de store partier. Vær derfor lidt fræk og spørg fabrikken i Kina som producerer, hvornår et stort firma skal igang med produktion næste gang. Når du ved det, så spørg fabrikken om de kan tage din ordre i samme ombæring? Det vil sige, at for fabrikken har de alt klar til denne store produktion og de er allerede i gang, så det vil være nemt for dem at tage din lille produktion samtidigt. Det gør det nemmere for fabrikken og du vil dermed kunne få samme lave pris som de store drenge.

Og firmaet i USA behøver jo ikke vide noget om det.
Alle vinder.