add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Kina priser | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Kina priser

De fleste ting er jo utrolig billige i Kina i forhold til priserne i Europa, inklusiv i Danmark. Og priserne er endnu billigere, hvis man køber produkterne direkte af fabrikken som producerer. Hvor stor pris forskellen er fra danske priser, afhænger af hvilke produkter det er, men ofte koster varen i Kina kun 1/5 del eller 1/10 del af hvad den koster i Danmark. Denne pris forskel gør, at det ofte godt kan betale sig, at importere fra Kina.

For eksempel kan man købe mærke t-shirts til mellem 20-40 kr, man kan købe smykker til 20-50 kr, pashmina tørklæder 10-30 kr, lego 1-10 kr, børnesko 20-40 kr, ledninger til 1-10 kr, lamper 50-100 kr, cykler 300-500 kr, våddragt til 200-300 kr osv.

Kassen med racerbil-lego som koster 299 kr i butikkerne i Danmark koster omkring 30 kr i Kina.

Det er muligt, at importere som privatperson, selvom de fleste gør det, med henblik på videresalg, som en del af en forretning eller når man starter en webshop. Men nogen importerer også bare enkelte produkter, som privatperson. Og netop fordi varene er så meget billigere i Kina i forhold til i Danmark, så er det ok at bruge penge på fragt og fortoldning.

Men hvis man vil undgå besværet, så findes der virksomheder, som kan tage sig af hele processen for én.

Husk dog på når du vil igang med at importere fra Kina, først at tjekke pris forskellen på det du vil købe, så du er sikker på, at det kan betale sig. Tjek også kvaliteten, fordi nogen gange er produkterne billigere, fordi kvaliteten er tilsvarende ringere. For eksempel Diesel bukser til 60 kr, holder ikke så længe som Diesel bukser til 600 kr, fordi noget ringere kvalitets stof er brugt. Sørg derfor for at få vareprøve og snak med fabrikken om den ønskede kvalitet, så du er sikker på at få det du ønsker og det du betaler for.