add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Kina Fakta | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Kina Fakta

Østens mystiske land” som er blevet til “landet med de mange muligheder” – Kina. Landet er stadig præget af en del mystik, selvom det nu er et åbent land, det er ikke svært at få visum til Kina og flybilletterne er også ofte billige. Men alligevel er Kina er meget anderledes end hvad vi kender og er vant til i Danmark, på alle planer, både det kulturelle, mad, opdragelse og opvækst, miljø og natur, sprog og religion.

Alle disse forskelle gør det også svært for danske virksomheder at starte import fra Kina, at skabe forretningsforbindelser og generelt set at begå sig i Kina. Man kan så nemt komme til at træde nogen over tærene, uden overhovedet at vide det. Og samtidigt kan vi ofte være uforstående overfor kinesernes opførsel, når de åbentlyst bøvser, spytter eller prutter.

Kina er mulighedernes land og der hvor fremtiden ligger, så derfor er det brugbart for os danskere, at prøve at forstå Kina og kineserne, og det gøres bedst ved at lære Kina at kende.

Kina har en utrolig lang og spændende historie, og de mange år hvor Kina var et lukket land, har sat sit præg på kineserne, som nu begynder at åbne sig. Udviklingen sker hurtigt i Kina, og på flere områder haler de ind på os i vesten. På mange områder er kineserne stadig traditionelle, og man gør bedst i at respektere det. Kineserne er stolte af Kina og man skal ikke tale dårligt om Kina, foran en kineser.

Kina er et ufatteligt stort land, det tredje største i verden og med en befolkning på 1,3 milliader. Kina er inddelt i provinser og hver provins er stolt af sig selv, og ofte ser kinesere fra store byer som Beijing og Shanghai ned på folk, ude fra landet af. Desuden ser Shanghainesere ned på Beijingnesere og vice versa.

Kina anses af mange som den nye supermagt, på grund af Kinas rivende udvikling. Udviklingen sker især i de store byer i Kina såson Shanghai og Beijing, hvorimod tingene går meget langsommere ude på landet. Netop derfor komme mange fra landet ind til byerne, for at “prøve lykken” og få mulighed for at tjene flere penge, som de så kan sende hjem til familien, ude på landet. Lønningerne uden for byerne er ofte omkring 4-6 kroner i timen, hvorimod de konstant stiger i de voksende byer, og iøjeblikket ligger på 15-20 kr for samme arbejde.

Kina er uden tvivl et sted hvor alt er muligt, hvis man kender vejen ind, i dette fascinerende land.