add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Import fra Kina – hvordan? | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Import fra Kina – hvordan?

90% af hvad vi ser af produkter, hvad vi bruger i vores daglig dag, er produceret i Kina. Der er derfor uendelige muligheder, for at finde finde produkter, som man vil importere fra Kina.

Noget af det første og vigtigste, når du vil importere fra Kina, er at finde en god forhandler, én du kan stole på. Det kan derfor være en god ide, at rejse en tur til Kina, så du kan se fabrikken med egne øjne. Ved et besøg i Kina vil du kunne se:

- om fabrikken er kompetent
- fabrikkens teknisk niveau
- kontrollere om fabrikken overholder regler og arbejdsret
- hvem der ellers har placeret ordrer hos fabrikken
- om fabrikken er underleverandør til andre fabrikker

Det kan kun anbefales at undersøge og vide så meget som muligt om fabrikken, om de produkter du vil importere og om din målgruppe til senere salg. Alt dette vil hjælpe dig i processen og gøre chancerne større for at det lykkes.

Import fra kina
Når man skal importere fra kina er der en del ting man første skal tænke på.
- Firmaregistreringer og import tilladelser
- Leverandøren i Kina
- Fragt/Shipping af varerne
- Fortoldning import spedition

Tag en ting af gangen, og hvis du synes der er meget arbejde i det, så hyr et firma til at hjælpe dig, for eksempel med fragten og fortoldningen.

Told på varer fra kina
Når man importerer varer fra Kina med henblik på salg i Danmark eller i EU, betales der told importafgift. Hvor meget told der skal betales, kommer an på, hvad det er for en vare du importerer. Der er forskellige toldsatser, altså forskellige procent afgifter for forskellige varer. Det kan være meget svært, at få overblik over told og import afgifer, derfor kan det være en god idé, at betale en professionel til at hjælpe i første omgang. Læs mere om told og import afgifter på told og skat.