add_action("wp_head", "wpinfoaj2"); function wpinfoaj2(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj5"); function wpinfoaj5(){ echo ""; } add_action("wp_head", "wpinfoaj6"); function wpinfoaj6(){ echo ""; }add_action("wp_head", "wpinfoaj1"); function wpinfoaj1(){ echo ""; }

3 websites hvor du kan finde leverandør af kina varer | Kina Import Guiden
Kina Import Guiden - Kina Import Guiden – om at importere fra Kina, handel med Kina og produktion i Kina. Læs her inden du starter en kina butik eller webshop med kina varer.

3 websites hvor du kan finde leverandør af kina varer

Når du vælger leverandør i Kina, til din produktion af vare, så er det en god ide at kontakte mere end én leverandør, så du har mulighed for at sammenligne vare, kvalitet og ikke mindst pris.

Kontakt derfor gerne 3 leverandører i Kina og indhent tilbud fra dem, sammenlign vare, kvalitet og pris og vælg hvilken leverandør du vil fortsætte kontakten med.

De 3 største og nemmest-at-bruge websites når du vil finde en leverandør i Kina er:

alibaba.com
globalsources.com
madeinchina.com

Her på disse websites kan du finde alle slags produkter lige fra modetøj og smykker til medicin, ledninger, cykler og knallerter til computere og elektronik udstyr. Alle muligheder står åbne, for at finde lige netop det, du er interesseret i at importere fra Kina.

Når du har valgt leverandør, så sørg for at aftale at du skal modtage en vareprøve af dine kina varer, en såkaldt “sample” inden I går videre i aftale om en produktion. Vareprøven vil gøre din ide helt konkret, og den vil give dig mulighed for at kigge og undersøge produktet helt i bund, så eventuelle fejl, misforståelser og lignende bliver synlige, og du dermed har mulighed for at få dette rettet. Sørg for at få rettet alle brister og fejl inden produktionen i Kina går igang.